Henkilöstö - Mansikka paikka

Henkilöstö

Maarit Pippola

KLIINISEN HAMMASHOIDON EHL

Maaritin erikoisosaamista ovat kariologia ja ehkäisevä hoito.

Perushoitojen lisäksi Maarit tekee vaativia juurihoitoja, ientenhoitoja ja suun limakalvojen hoitoja.

Vuosien sairaalahammaslääkärin työn jälkeen Maaritilla on  vahva kokemus irto- ja kiinteässä protetiikassa sekä implanttihoitojen suunnittelussa ja toteutuksessa yhteistyössä suukirurgin kanssa.

Maaritin palveluihin kuuluvat myös erilaisten kasvojen alueen kiputilojen ja erityisesti leukanivel- ja lihasvaivojen hoito, kuntoutus ja potilaan tukeminen.

Tarjolla on myös Sovelletun rentoutuksen ohjausta kaikille halukkaille, mutta erityisesti hoitoa pelkääville ja jännittäville sekä kivulle herkistyneille potilaille.

Useita vuosia myös vapaaehtoistyötä tehnyt Maarit on ollut mukana organisoimassa ja johtamassa suunterveydenhuollon kehittämishanketta Kendu Bayssä Länsi-Keniassa.

Lue lisää Maaritin vapaaehtoistyöstä:

Auttamisen ja auttajan filosofiaa – kokemuksia Afrikasta (PDF)


Saila Elina Nykänen

HAMMASLÄÄKÄRI

Saila Elina on vuonna 2017 Latviasta Riiasta valmistunut hammaslääkäri, joka tekee perushammashuollon toimenpiteitä rauhallisesti ja potilasta kuunnellen. Saila Elina on kiinnostunut purentavaivoista kärsivien ja hammashoitoa pelkäävien potilaiden hoidosta. Hänellä on myös kokemusta terveyskeskus- ja päivystystyöstä.


Heli Arola

SUUHYGIENISTI

Helin tärkeimmät osaamisalueet ovat iensairauksien hoito, ennaltaehkäisevä hammashoito, hampaiden valkaisut (BlancOne ja GLOSS), hampaiden lohkeamien ensiapu sekä hammaskorujen kiinnitys.


Marjo Halonen

HAMMASHOITAJA

Marjo on vuonna 1994 Helsingistä valmistunut hammashoitaja, jolla on laaja kokemus suun terveydenhuollosta. Ammattitaito, ahkeruus ja ystävällisyys ovat Marjon vahvuuksia potilastyössä.


Marja-Leena Mustonen

HAMMASHOITAJA

Marja-Leenalla on yli 30 vuoden kokemus hammashoitajan työstä, mikä näkyy erityisesti Marja-Leenan kyvyssä kohdata, rauhoittaa ja tukea hammashoitoa jännittäviä potilaita.